ŞANLIURFA / SURUÇ - 11 Nisan Kemal Kılıç Anadolu Lisesi

11 Nisan Kemal Kılıç Anadolu Lisesi

Aligör Mahallesi 1 Narlı Küme Evler No 29 Suruç/ŞANLIURFA
Vizyon
Biz, Bilgi Çağına uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
Masa Tenisi Suruç İlçesi birinciliği, Solo Müzik yarışmasında Suruç İlçesi ikinci ve dördüncülüğü.
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Kurumumuz il ve ilçe ana yol güzergahında yer aldığı için ulaşım Gaziantep, Nizip, Birecik dolmuşları ile Suruç dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz Suruç 11 Nisan (Aligör) beldesinin Gaziantep yolu çıkışında yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şanlıurfa İl merkezine 40 km, Suruç ilçe merkezine 8 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Satranç, Voleybol, Futbol, Koro etkinlikleri her yıl düzenli olarak tertip edilmektedir.
Tubitak, GAP İnovasyon, etwinning
Proje Çalışmaları
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" ni gerçekleştirdik.